Κάλεσμα σε διαμαρτυρία την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου στην ΕΥΑΘ

Σ.Ε.Ε.Υ.Α.Θ.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ–ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

 

Την Τετάρτη 24 και την Πέμπτη 25 -10-2012 συζητείται στη Βουλή η κατάργηση της ελάχιστης συμμετοχής (51%) του Δημοσίου στις Δημόσιες επιχειρήσεις ΕΥΑΘ, ΕΥΔΑΠ, ΟΛΘ, ΟΛΠ, ΕΛΤΑ κλπ. Ουσιαστικά η επικύρωση του νόμου αυτού από τη Βουλή σημαίνει τη πώληση των κοινωνικών αυτών επιχειρήσεων και αγαθών άμεσα.

Οι εργαζόμενοι της ΕΥΑΘ καλούμε όλους τους πολίτες και τους εργαζόμενους της Θεσσαλονίκης την Τετάρτη 24-10-2012 στις 18:00 σε καθιστική διαμαρτυρία έξω από την ΕΥΑΘ (Εγνατίας 127). Το ξεπούλημα του νερού της πόλης μας και η μετατροπή του σε ιδιωτικό μονοπώλιο θα πλήξει άμεσα και βάναυσα όχι μόνο το πορτοφόλι των συμπολιτών μας αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις θα διακόψει την πρόσβαση στο νερό και την υγιεινή από άνεργους και οικονομικά ασθενείς συνανθρώπους μας.

Στο σχέδιο αυτό λέμε ΟΧΙ και σας καλούμε όλους να ενώσουμε τις φωνές μας και τις δυνάμεις μας. Το νερό μας ανήκει, το νερό είναι ζωή και η ζωή μας δεν είναι προς πώληση!

 

 

ΚΙΝΗΣΗ 136

      Η Κίνηση 136 θα συμμετάσχει ενεργά στην διαμαρτυρία και στο τέλος αυτής θα πραγματοποιήσει την εβδομαδιαία συνέλευσή της μέσα στα γραφεία της ΕΥΑΘ.