Κάλεσμα προς τους κατοίκους του 3ου διαμερίσματος (περιοχή Άνω πολη – Αγ. Παύλος) για ίδρυση συνεταιρισμού.

Την Τετάρτη 4 Απριλίου σε μια πρώτη διερευνητική συνάντηση κατοίκων δημιουργήθηκε ο συνεταιρισμός της 5ης Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης. Συγκροτήθηκε προσωρινό διοικητικό συμβούλιο από την ολιγομελή αλλά ικανή αριθμητικά συγκέντρωση πολιτών που ήταν παρόντες. Ξεκινάνε με  τον τρόπο αυτό οι διαδικασίες νομιμοποίησης και του 4ου συνεταιρισμού στα πλαίσια δημιουργίας της Κοινωνικής ΕΥΑΘ Α.Ε.
Για το επόμενο διάστημα και σε συνεργασία με την δημοτική κοινότητα θα γίνουν καλέσματα και εκδηλώσεις για ενημέρωση των πολιτών  και μαζικοποίηση του συνεταιρισμού του 5ου διαμερίσματος.
Η Κίνηση 136 για όλο το επόμενο διάστημα θα βρίσκετε σε συνεχή εγρήγορση δημιουργίας συνεταιρισμών σε όλο το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης, οργανώσεων εκδηλώσεων, δράσεων επικοινωνίας και ενημέρωσης των πολιτών, και συνεργασίας με δημοτικούς και επαγγελματικούς θεσμούς της πόλης. Σε συνέχεια αυτής μας της καμπάνιας καλούμε τους κατοίκους Άνω πόλης, Αγίου Παύλου και περιοχής Ολυμπιάδος στη 1η συνάντηση για ίδρυση συνεταιρισμού εξαγοράς του 40% και του management της ΕΥΑΘ, αυτή την Τετάρτη 11 Απριλίου στις 7.00μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων ΚΑΠΗ Χαραλάμπου Μούσκου 9, πλατεία Αγ. Αναργύρων.
 

Δείτε το χάρτη.