ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ, τη ΔΕΥΤΕΡΑ 3 IOYNIOY, ΩΡΑ 8:30 μ.μ. στη ΔΕΛΦΩΝ 48,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ απέρριψε την εκδήλωση ενδιαφέροντος της Ένωσης Πολιτών για το Νερό στη Β' φάση του διαγωνισμού για την αξιοποίηση της Εταιρείας Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ)

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ ενέκρινε μόνο τα δυο (2) επενδυτικά σχήματα που θα συνεχίσουν στη Β' φάση του διαγωνισμού για την αξιοποίηση της Εταιρείας Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ):Πρόκειται για τους;1. SUEZ Environment SAS - ΑΚΤΩΡ Παραχωρήσεις Α.Ε.2. MEKOROT Development and Enterprise Ltd - Γ. Αποστολόπουλος A.E. Συμμετοχών- MIYA Water Projects Netherlands BV - ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή ABETE Έχουμε εκτιμήσει από πολύ νωρίς ότι ο αγώνας μας δεν θα είναι αγώνας ταχύτητας, αλλά αντοχής. Η υπόθεση δεν τελείωσε. Μπαίνει σε νέα φάση. Η πώληση δεν έγινε. ΟΥΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ! Θα μας βρίσκουν συνεχώς μπροστά τους, μέχρι να σταματήσουν την καταστροφική πώληση της ΕΥΑΘ ή να την δώσουν στους πολίτες όπου ανήκει. ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ! ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ!Η ΝΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ! για να πάρουμε αποφάσεις για τα επόμενα βήματά μας. ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ, τη ΔΕΥΤΕΡΑ 3 IOYNIOY, ΩΡΑ 8:30 μ.μ. στη ΔΕΛΦΩΝ 48, (στο ύψος της οδού Καλλιδοπούλου).  

Δείτε τι λένε τα μμε:

http://www.egnatiapost.gr http://topontiki.gr/article/53774/Kontra-Mpompola-Peristeri-Apostolopoulou-gia-to-nero http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=367212